Vrakoviště Škoda - náhradní díly

Naše Vrakoviště Škoda nabízí prodej náhradních dílů pro všechny vozidla značky Škoda. Pro vaše plechové miláčky u nás naleznete velký výběr nových i použitých náhradních dílů jako jsou například motory, převodovky, zrcátka, diskypoloosy, světla, karoserie, chladiče

Z dalších náhradních dílů pro vozidla značky Škoda můžeme nabídnout startéry, skla, autorádia, turbodmychadla, alternátory, karosářské díly, nápravy a mnoho dalších náhradních dílů.

Na našem Vrakovišti Škoda máte možnost nalézt nepřeberné množství náhradních dílů pro všechny modely vozidel značky Škoda. Všechny tyto náhradní díly jsou funkční a odzkoušené. Na všechny náhradní díly, které si u nás zakoupíte, vám poskytneme záruku funkčnosti. Pokud by se přeci jen stalo, že byste si zakoupily náhradní díl, který by vám nefungoval, tak vám nefunkční náhradní díl vyměníme za jiný nebo vám vrátíme zpět peníze.
Vrakoviště Škoda - náhradní díly
Sklad Vrakoviště Škoda
Všechny náhradní díly si můžete u nás vyzvednout osobně, ale pokud byste nemohli, vámi vybrané zboží vám odešleme přepravní službou na dobírku.

Jestliže máte doma nepojízdné nebo havarované vozidlo značky Škoda, tak od vás toto vozidlo odkoupíme, případně si takovéto vozidlo na naše vrakoviště Škoda sami odtáhneme.

Provedeme také ekologickou likvidaci vozidla, které vám již dosloužilo. O této likvidaci vám vystavíme potvrzení, abyste mohli toto vozidlo bezproblémově odhlásit.

Více informací na: vrakovisteskoda.cz

Komentáře