Navrženy tak, aby vás chránili. Takové jsou pneumatiky Vredestein

Vredestein představuje evropskou špičku mezi výrobci pneumatik. Opravdu jedinečný design pneumatik jde ruku v ruce s jejich jízdními vlastnostmi a bezpečností. Když má kvalita styl, pak je to Vredestein.

Více jak 100 let zkušeností

Historie nizozemské společnosti Vredestein sahá až do roku 1908, kdy se firma ještě zaměřovala na širokou řadu gumárenských výroků. Vstup amerického investora v roce 1946 znamenal příklon k pneumatikám, který se završil v 70. letech. V současné době nese společnost oficiální název Apollo Vredestein BV a sídlí ve městě Enschede. Tam se také vyrábí více jak 6 milionů osobních pneumatik ročně s vývozem do 18 zemí světa.

Logo nizozemské společnosti Vredestein
Logo společnosti Vredestein

Mít svůj styl

Výjimečné pneumatiky musí mít výjimečný vzhled. Proto v roce 1997 Vredestein navázal úzkou spolupráci s italskou návrhářskou jedničkou Giugiaro Design, která je podepsána pod koncepty BMW M1, Maserati 3200 GT nebo Alfa Romeo Brera. Průmyslový design nejvyšší úrovně dodává pneumatikám Vredestein osobitý styl, který povyšuje vysoce kvalitní pneumatiky na dokonalé estetické dílo.


Pro vaše bezpečí i prožitek z jízdy

V segmentu osobních automobilů nabízí Vredestein několik řad pneumatik pro vozy od střední po nejvyšší třídu. Samozřejmostí jsou kvalitní letní a zimní pneumatiky. Mezi těmi zimními vyniká Snowtrac 3 nebo novinka Wintrac Extreme S, které představují zcela novou kvalitu pro zimní podmínky. Díky využití
ISLT – technologie uzavírání vnitřních lamel dezénu – jsou jízdní vlastnosti těchto pneumatik daleko před konkurencí.

Pneumatika Vredestein řada Ultrac Vorti R
Pneumatika Vredestein Ultrac Vorti R
letních pneumatik jsou velmi dobře hodnocené například Ultrac Cento, které se zaměřují zejména na bezpečnost a ekologické vlastnosti. Pneumatiky T-Trac jsou všestranné pneumatiky, které si díky jejich naprosté spolehlivosti oblíbili řidiči po celém světě. Maximálně energický zážitek z jízdy vám zase dopřeje řada Ultrac Vorti určená pro sportovní vozy.

Pokud moc nedůvěřujete celoročním pneumatikám, Vredestein vás svými Quatrac 3 přesvědčí, že kvalitní jízdní vlastnosti dokáže zaručit i univerzální pneumatika.

Veškeré pneumatiky Vredestein seženete i v ČR u společnosti NejlevnějšíPneu.cz, která je výhradním distributorem této značky pro náš trh již od roku 2009.

Vredesteinem nemusíte ale obout jen svého čtyřkolého miláčka. Co tahle dopřát na jaře nový plášť svému jízdnímu kolu? Pak se stanete i králem cyklostezek.

Komentáře