Úspora versus dokonalý prožitek ze sportovní jízdy. Takové jsou pneu Nankang Eco-2 a Nankang NS-2R

Tchajwanský výrobce pneumatik Nankang je známý nejen solidní cenou, ale také aplikováním posledních novinek z výzkumu. Jak to v praxi vypadá, ukazují dvě špičkové pneumatiky pro různé styly jízdy.

Nankang Eco-2: ekonomika i ekologie na prvním místě

Nankang přišel při konstrukci Eco-2 s novými technologiemi a ještě více si pohrál s rozmístěním a tvarem drážek běhounu. Výsledkem jsou pneumatiky, které šetří palivo a samy také déle vydrží.

Ekonomická pneumatika Nankang Eco-2
Pneumatika Nankang Eco-2
Vynikající vlastnosti gumy snižují valivý odpor pneumatiky a zároveň zvyšují její přilnavost na mokré vozovce. Aplikování technologie „Chain-End Modification“ posiluje úsporu paliva a trakci pneumatik. Navíc materiály využité pro výrobu Eco-2 neobsahují vysoce aromatické oleje, a splňují tak právní předpisy EU na ochranu životního prostředí.

Centrální drážky s menší hloubkou zvyšují vertikální i boční tuhost jednotlivých bloků pneumatiky, chrání ji před deformací a dále snižují spotřebu energie. Boční drážky na rameni pneumatiky zabraňují nerovnoměrnému opotřebení běhounu a opět zlepšují trakci. Čtyři obvodové drážky zase zvyšují výkon a bezpečnost vozidla na mokré vozovce.

Vynikající jízdní vlastnosti pneumatik Eco-2  dokazuje i ocení za inovace z roku 2013.

Rychle a zběsile bezpečně s Nankang NS-2R

Ne každý upřednostňuje maximální ekonomičnost jízdy. Nankang myslí i na vlastníky vozů s vysokým výkonem, kteří preferují sportovní a dynamický styl jízdy. Pneumatiky NS-2R neudělají ostudu ani těm nejdravějším vozům.
Letní pneumatika Nankang NS-2R
Pneumatika Nankang NS-2R

Vylepšená konstrukce běhounu zvyšuje tuhost pneumatik a zajišťuje jejich vynikající přilnavost v zatáčkách. Optimalizována je i šířka běhounu, takže NS-R2 mají o 13 % větší styčnou plochu než normální pneumatiky. Toto opatření zvyšuje stabilitu při jízdě vysokou rychlostí. Vůz tak máte vždy dokonale pod kontrolou.

Tři hlavní obvodové drážky na centrálním běhounu zase výrazně zlepšují odvod vody a usnadňují manipulaci s vozidlem na mokré vozovce. Unikátní úhel stěny drážky zabraňuje nadměrnému hromadění stresu a účinně snižuje opotřebení pneumatik.

Oba typy pneumatik můžete zakoupit u dobrých prodejců nebo u společnosti NejlevnějšíPneu.cz, jednoho z výhradních dovozců produktů spol. Nankang do ČR.

Komentáře