VSelektrokomplet - Centrální vysavače

Firma VS Elektrokomplet, s.r.o. sídlí v Českých Budějovicích. V oblasti centrálních vysavačů spolupracujeme se značkou Beam Elektrolux, která má ve výrobě centrálních vysavačů již více jak padesátiletou tradici. Centrální vysávací systémy nacházejí uplatnění v domácnostech, hotelech, penzionech, školách, školkách, administrativních budovách. Centrální vysávací systémy se používají i ve skladech, prodejních prostorách, sportovních centrech, dají se i používat v lehkých dílenských provozech.

Do každého objektu si můžete zvolit dostatečně výkonný agregát pro dokonalý úklid vašich prostor. Provoz je díky velice výkonným turbínám efektivní a spolehlivý. Okolí není rušeno hlukem, protože systémy centrálního vysávání mají velmi nízkou hlučnost. Můžete ve chvíli vysávat, protože stačí systém zapnout pouhým zasunutím hadice do vysavačové zásuvky. Vysavačové zásuvky jsou rozvedeny libovolně po interiéru.

Odpadne častá manipulace s vysavačem a možnost jeho poškození. Klasické vysavače mají kryt a další části vyrobeny z plastu a neustálým přemisťováním z místa na místo a kompletací před použitím hrozí vysoké opotřebení jak vysavače, tak i hadic a nástavců.

Neustálým připojováním a odpojováním klasického vysavače se prodlužuje čas potřebný k úklidu.
Odsátý vzduch se filtruje v centrálním filtru, který má vysokou účinnost, mnohem vyšší, než jakou má klasický vysavač. Odpadá výměna filtru a sběrných sáčků ve vysavači. Ušetří se tím opět čas i prostředky pro nákup náhradních filtrů a sáčků. 


VSelektrokomplet - Centrální vysavače
Centrální vysavače
VSelektrokomplet - Centrální vysavač Beem Electrolux
Centrální vysavač

Komentáře