Nabízíme Vám vůz Chevrolet Camaro k zapůjčení na focení

Máte slabost pro krásné automobily a chtěli byste se s některým vyfotit na památku? Nebo chcete udělat radost své rodině, svým známým nebo budete mít v rodině svatbu a chtěli byste výjimečné foto? Jsme připraveni vám k těmto příležitostem přistavit vozidlo Chevrolet Camaro, se kterým se budete moci zvěčnit.

Chevrolet Camaro
Chevrolet Camaro
Chevrolet Camaro 6.2 SS
Chevrolet Camaro 6.2 SS
Chevrolet Camaro vás zaujme drsně vyhlížející, agresivní a zamračenou maskou s pohledem orla, která budí respekt.  Pod kapotou je ukryt motor o objemu 6162 cm3 a stádem 426 koní. Po sešlápnutí pedálu vás jeho síla zatlačí do sedačky. Chevrolet Camaro má jedinečný design a zvuk motoru a ihned nikoho nenechá na pochybách, kdo je na silnici pánem. 

Manuální převodovka je vybavena patentovaným systémem HURST. Základem tohoto sytému je zkrácení chodu řadicí páky a tím zjednodušení a zrychlení řazení jednotlivých převodových stupňů.

Interiér vozu je koncipovaný jako 2+2. Sedadla jsou čalouněna kvalitní kůží, přístrojovou desku tvoří dvojice analogových ukazatelů otáček a rychlosti, mezi kterými je umístěn informační displej. 

Pokud vás nabídka zaujala, můžete si nás objednat zde!

Komentáře