Ozvěte se nám a přijďte si užít zážitkovou jízdu v Chevrolet Camaro 6.2 SS!

Chtěli byste zažít nevšední zážitek nebo obdarovat své blízké při příležitosti jejich narozenin nebo svátku? Jsme tu zde pro vás a tyto sny a přání vám pomůžeme uskutečnit. Nabízíme zážitkovou jízdu ve vozidle Chevrolet Camaro, které na českých silnicích nepotkáte každý den.

Interiér Chevrolet Camaro 6.2 SS
Interiér - Chevrolet Camaro 6.2 SS
Chevrolet Camaro - 6.2 SS
Chevrolet Camaro - 6.2 SS
Chevrolet Camaro vás zaujme drsně vyhlížející, agresivní a zamračenou maskou s pohledem orla, která budí respekt.  Pod kapotou je ukryt motor o objemu 6162 cm3 a stádem 426 koní. Po sešlápnutí pedálu vás jeho síla zatlačí do sedačky. Chevrolet Camaro má jedinečný design a zvuk motoru a ihned nikoho nenechá na pochybách, kdo je na silnici pánem.

Manuální převodovka je vybavena patentovaným systémem HURST. Základem tohoto sytému je zkrácení chodu řadicí páky a tím zjednodušení a zrychlení řazení jednotlivých převodových stupňů.

Interiér vozu je koncipovaný jako 2+2. Sedadla jsou čalouněna kvalitní kůží, přístrojovou desku tvoří dvojice analogových ukazatelů otáček a rychlosti, mezi kterými je umístěn informační displej. Nechte se svézt ve vozidle Chevrolet Camaro, které vám připraví skvělý adrenalinový zážitek z jízdy.

Máte chuť prožít pravou adrenalinovou jízdu, objednávejte zde!

Komentáře