Spolupráce s Ateliérem Donát - PR Dámské kostýmy

Dámské společenské kostýmky v sortimentu firmy - Ateliér Donát - naleznete velký výběr v mnoha různých provedeních a najdete u nás dámské oblečení vhodné do kanceláře, pro manažerky, oblečení  pro malé společenské příležitosti, svatby, promoce nebo do divadla.

Dejte průchod své fantazii a touze, jak si přejete vypadat. Přeberte svůj šatník a u nás si jistě vyberete z nabídky dámských kostýmů. V našich dámských kostýmech se můžete stát svůdnou kráskou a jistě okouzlíte nejednoho muže, či toho svého. Nebo chcete jen dobře vypadat a nechat se unášet moderním oblečením. Vezměte si náš dámský kostým a máte vystaráno - lehké, krásné. Máte-li pozvání na procházku s večeří od vašeho prince? Chcete zazářit, ale nechcete vypadat tuctově. Máme pro vás jednoduché řešení. Všechny naše dámské kostýmy jsou velmi lehké a hlavně z prodyšných materiálů, takže se vám nestane, že přijdete z procházky na večeři upocená a splavená. Naše kostýmy jsou prostě ty pravé pro vás na prožití krásného dne. Vše uděláme pro to, abychom splnily vaše očekávání. 


Kostýmky se sukní či kalhotové jsou efektně zdobeny - výšivkami, korálky, krajkovými nebo různými aplikacemi nebo brožemi, ale vy samy si můžete zvolit modely v jednoduchém, elegantním designu. Pro každou dámu, ale i slečnu se najde ten správný model, který vám i ušijeme dle přání a ve kterém budete dobře vypadat a cítit se luxusně a zároveň vás překvapí nejenom bohatá nabídka. Nadměrné velikosti nejsou u nás žádný problém. Prodejní ceny těchto modelů, a to i pro velikosti pro plnoštíhlé postavy se pohybují ve velmi atraktivních cenách.

Komentáře