Centrální vysavače - VS elektro komplet, s.r.o.

Nebaví vás už vysávání, kdy se vám vysátý prach opět vrací z vysavače zpět do místnosti a víří se po celém prostoru? Máme pro vás řešení. Naše firma VS Elektrokomplet spolupracuje s firmou Beam Elektrolux, která má více jak 50letou tradici ve výrobě centrálních vysavačů.

Dnešní technologie mají tu výhodu, že centrální vysavač můžete instalovat již v počáteční fázi stavby domu, kdy se plastové trubice zasekávají do zdi. Nic není ztraceno ani, když dům stojí nebo se přestavuje. V této fázi se dají využít podhledy a falešné rohy.

Sací jednotka s odlučovačem prachu se umísťuje do suterénu domu, garáže nebo do technické místnosti. Potrubní systém je rozveden po celém objektu tak, aby bylo vysávání pohodlné, a tento potrubní systém je připojen k sacímu vstupu centrálního vysavače. Potrubní systém se zakončuje zásuvkami, které jsou rozmístěny po celém objektu tak, aby bylo vysávání pohodlné.
Centrální vysavače - VS elektro komplet, s.r.o.
Centrální vysavače VS elektro komplet, s.r.o.
Vysávaný prach je odváděn k jednotce centrálního vysavače, kde je prach odváděn přes speciální filtr ven z budovy. Ve vysávaném objektu tak klesne prašnost, protože vysávaný vzduch je odváděn ven a nevíří se v místnosti jako u klasického vysavače.

Mezi další výhody patří pohodlná manipulace, žádný přívodní kabel, žádné poškození nábytku vysavačem. Jistě každý ocení i tichý a úsporný provoz.

Naše firma VS Elektrokomplet vám nabízí kompletní dodávku a odbornou montáž centrálních vysavačů.

Komentáře