Elektronické zabezpečovací systémy

Vlastníte velké objekty a děláte si starost s jejich ochranou? Nebo si chcete ochránit váš domov před nevítanými návštěvníky nebo před jiným nebezpečím? Naše firma VS Eektrokomplet vám nainstaluje elektronický zabezpečovací systém a zajistí i následnou údržbu.

Elektronický zabezpečovací systém ochrání váš domov i firemní prostory nejen před nezvanými návštěvníky, ale upozorní vás i na další nebezpečí jako jsou například požáry nebo únik nebezpečných plynů. Elektronický zabezpečovací systém ochrání váš domov, kanceláře, nebytové prostory spuštěním poplachu a přivoláním pomoci. Mezi přednosti bezpečnostního systému patří jeho modularita a jednoduchá montáž.

Elektronický zabezpečovací systém je tvořen detektorů, čidel, kamer, sirén a majáků. Nechybí vyhodnocovací ústředna, která informuje majitele a další subjekty o mimořádné události. 

Elektronický zabezpečovací systém vše ukládá a umožňuje prohlédnutí záznamu z kamer. Umožňuje sledování obrazu v reálném čase, včetně ovládání zabezpečení kamer prostřednictvím internetu ze vzdálených počítačů nebo chytrých mobilních telefonů.
Elektronické zabezpečovací systémy
Elekronické zabezpečovací systémy

Komentáře