Byli jsme u toho!

Přinášíme Vám ochutnávku přímo ze Skotska - nová pneumatika Vredestein Quatrac 5

Výrobce pneumatik Apollo Vredestein uvedl letos na trh nový typ celoročních pneumatik QUATRAC 5. Ti, kdo mají zkušenosti již s předchozí řadou QUATRAC 3, zůstanou pravděpodobně věrní této značce a uvítají další technická zdokonalení zajišťující vysokou bezpečnost jízdy během všech čtyř ročních období.

Pneumatiky Vredestein patří na našem trhu již několik let k středně prémiovým značkám pneumatik pro osobní vozidla, přičemž ve výrobě all-season pneumatik jde o jednoho z celosvětových lídrů s více než dvacetiletou zkušeností s tímto typem pneumatik. Není také bez zajímavosti, že k produktům této značky patří i pneumatiky na zemědělské stroje a bicykly.
Pneumatiky Vredestein
Pneumatiky Vredestein
Modely řady Quatrac jsou charakteristické oběma typy vzorku tvořícími zdánlivou asymetrii na povrchu pneumatiky. Část pneumatiky s letním vzorkem má menší počet lamel, což zaručuje lehčí ovládání a lepší přilnavost jak k suchému, tak mokrému povrchu vozovky. Část pneumatiky se zimním vzorkem má naopak počet lamel vyšší s důmyslně vedenými kanálky, díky nimž pneumatika neklouže, když se na vozovce objeví sníh či led.  Ve střední části pneumatiky doznal Quatrac 5 inovací oproti předchozímu modelu 3 především ve tvaru drážek. Vzorek v této části pneumatiky tak dostal funkci „drápu“, který přichytí pneumatiku k vozovce, na níž ji podrží v zatáčkách a ve velké míře i během náhlých úhybných manévrů. Dovoluje také rychlou akceleraci vozu i na sněhem a ledem pokrytém povrchu.

Inovacemi prošla také siliková směs, z níž je pneumatika vyrobena. Zdokonalená formule směsi prodlužuje životnost pneumatiky při zachování jízdních kvalit. Díky ní se také minimalizoval valivý odpor pneumatiky, zkrátila se brzdná dráha na mokrém povrchu a snížila hlučnost.
Návštěva Skotska - Vredestein
Návštěva Skotska - Vredestein
Pneumatiky Vredestein Quatrac jsou v našich klimatických podmínkách vhodné pro automobily s náhonem na všechna čtyři kola (4x4), nebo pro jezdce napříč klimatickými pásky, kteří meziročně překonávají vzdálenosti mezi severnějšími a jižnějšími geografickými polohami kontinentu.

Vredestein jsou spolehlivé pneumatiky, jejichž cena plně odpovídá jejich kvalitě a určitě neztrhají vaši peněženku. Vzhledem k těmto příznivým parametrům je možné je doporučit jako bezpečné a spolehlivé obutí i pro rodinný automobil.

Ke koupi u vašeho prodejce: www.nejlevnejsipneu.cz

Komentáře