Novinky v QI!

 Poznejte svoje QI



Buďte v QI jako ryba ve vodě. Pro uživatele QI jsme připravili první várku školení pro letošní rok – aktuálně je již vypsáno jednatřicet termínů školení. Seznámíte se například s účetnictvím, skladováním, cenotvorbou či dopravou a spedicí v QI. Tím ale nekončíme: podle Vašich podnětů budeme průběžně vypisovat další vzdělávací akce a řada přijde i na webové semináře. Více na www.qiakademie.cz.




Partner DC Conceptu opět uspěl v prestižní soutěži
Podruhé se účastnila vlivné soutěže a znovu zabodovala – i tak lze shrnout úspěchy firmy Melzer, spol. s r.o., která letos vyhrála kategorii Nejlepší případová studie roku v oblasti průmyslu ČR v rámci celostátní soutěže dodavatelů softwarů. Tu každoročně pořádá časopis CIO Business World. Melzer je dlouholetým Gold partnerem společnosti DC Concept.

Případová studie s názvem Méně problémů, než jsme čekali vznikala v Kovohutích Příbram nástupnická, a.s., které se zabývají výkupem a recyklací kovů. Původně využívané aplikace nepodporovaly automatickou výměnu informací. Až QI všechna data zastřešilo do jednoho systému, a propojilo tak jednotlivé divize a jejich procesy v aktuálním čase. „Celkově lze implementaci, od vypracování studie proveditelnosti až po uvedení systému do provozu, hodnotit výrazně pozitivně,“ řekl finanční ředitel Kovohutí Ing. Jan Moudrý. QI společnosti přineslo zvýšenou podporu při organizaci a vedení výrobních procesů, ale také posilu v oblasti řízení kvality. Dále úspěšně propojilo všechna data se specializovanými aplikacemi, zvýšilo podporu operativního řízení procesů a v neposlední řadě zefektivnilo práci managementu.

Ve stejné soutěži firma suverénně zvítězila také vloni s případovou studií Podnikový informační systém QI, správná volba pro Tokoz v kategorii Případová studie roku 2013. QI pomohlo Tokozu, a. s., ušetřit přes sedm milionů korun: nahradilo totiž osm různých informačních systémů, které nebyly propojeny, a eliminovalo tak chyby.
  

Blog QI

Blog QI


Cenu převzal jednatel firmy Melzer, spol. s r.o., Ing. Jiří Melzer z rukou šéfredaktora CIO Business World Ondřeje Hergesella.


Komentáře