PneuPoradna.cz nabírá rychlost



Spustili jsme novou verzi PneuPoradny na adrese www.pneuporadna.cz. Portál zaměřený na informace ze světa pneumatik i auto-moto obecně přináší praktické rady a tipy, stejně jako zábavné a vizuálně poutavé příspěvky.

Design PneuPoradny vychází maximálně vstříc požadavku na snadnou čitelnost a vizuální atraktivitu obsahu. Zvětšili a zvýraznili jsme pozice pro fotografie, které tak umožní vyniknout ladným křivkám vozů i dezénu pneumatik. Samostatnou kapitolou jsou foto a videogalerie v sekci Média, které dovolují snadno pracovat s bohatým obrazovým materiálem.
Veškerý obsah PneuPoradny je velmi dobře dostupný na různých zařízeních, jako jsou tablety a chytré mobilní telefony. PneuPoradna vás tak snadno pobaví či poučí kdykoli a na jakémkoli místě.


PneuPoradna.cz



Obsah pro vás a s vámi

Obsahová strategie portálu je koncipována do několika fází, které na sebe navazují jak z hlediska projektového řízení, tak z hlediska personálního růstu redakce PneuPoradny.
V první fázi je prioritou vybudování encyklopedické sekce Vše o pneu, bohatého a stále aktualizovaného zdroje informací o pneumatikách. Důraz klademe na fundované a zároveň užitečné informace, které poslouží laikovi i zkušenému řidiči.
Stejně intenzivně pracujeme také na dalších dvou sekcích PneuPoradny – Magazín se v jednotlivých rubrikách soustředí na problematiku auto-moto z různých úhlů pohledu a sekce Žena za volantem vychází vstříc tématům (nejen) pro ženy, jako je například bezpečnost nebo strach z řízení auta.
Ve druhé vlně rozvoje portálu chceme více pracovat s vlastním foto a video materiálem
a do budování obsahu zapojit samotné uživatele a čtenáře PneuPoradny. Rádi bychom hodně soutěžili a bavili vás i sebe. V této fázi růstu portálu dokončíme sekci Testy pneumatik. Zde by čtenáři měli najít nejen oficiální výsledky renomovaných testů jednotlivých pneumatik, ale zároveň také hodnocení a recenze samotných přispěvatelů PneuPoradny.
PneuPoradna zrychluje. Věříme, že každý další kilometr zdoláme s grácií a bez nehod.

Komentáře